Дирекція Стебницької спеціалізованої школи 

І-ІІІ ступенів №7 оголошує набір учнів в 10 клас 
на 2019-2020 н.р. за такими профілями:

  • гуманітарний (англійська мова, історія);
  • математичний;
  • природничий (біологія, географія);

22 травня 2019 року у Стебницькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 учні 5-Б, 6-А та 9-А класів під керівництвом учителя української мови та літератури Цимбаляк Марії Василівни підготували літературно-музичну композицію до дня вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка.

14 травня 2019 року у місті Стебнику відбувся захід проекту «Герої поміж нас. Небесна сотня». Організаторами заходу стали департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, Музей визвольної боротьби України, Стебницька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7.

11 травня в нашій школі відбувся День відкритих дверей для батьків та учнів шкіл м.Стебника. Метою заходу було ознайомити присутніх з можливістю здобуття профільної освіти в ліцеї академічного спрямування.

Сьогодні на подвір`ї нашої школи було людно і гамірно. Як прекрасно у веселому товаристві водити гаївки ! Усі були в захопленні від мелодійних гаївок, які водили учні школи від малого до великого. Усіх переповнювало почуття радості та Божої благодаті.

© 2018 м.Стебник
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати